تعمیرات تجهیزات کلینیک ها و سالن های زیبایی بخشی از خدمات تعمیر،سرویس نگهداری مهندس پزشک است که تمامی تجهیزات زیبایی را در بر می گیرد.
مهندس پزشک با سابقه طولانی در زمینه تعمیرات تجهیزات پزشکی, پوست,مو, زیبایی و دستگاه لیزر وافتخار همکاری با کلینیک های ومراکز زیبایی در استان خراسان ، آماده ارائه خدمات می باشد.
لیزر یکی از روش های از بین بردن موهای زائد و جای جوش , آکنه و … می باشد.
استفاده از لیزر برای از بین بردن موهای زائد یکی از مطمئنترین و موثرترین روشهاست. البته نتایج استفاده از این فناوری زمانی موثر و مشهود است که توسط بهترین دستگاه های لیزر موهای زائد انجام شود. نمیتوان فقط یکی از فناوریها یا دستگاه های لیزر موهای زائد را به عنوان بهترین آنها معرفی کرد. هرکدام از دستگاه ها مزایا و معایبی دارند و برای افرادی با رنگ پوست و شرایط مختلف، مناسب هستند. بنابراین برای اینکه درمان مطمئن و ایمنی داشته باشید و از نتیجه کار هم راضی باشید، حتما باید کارکرد دستگاه های لیزر را بشناسید تا بتوانید مناسبترین آنها را برای پوست خودتان انتخاب کنید.
نکته اولی که باید درباره لیزر موهای زائد بدانید این است که فناوری لیزر با دستگاه لیزر تفاوت دارد. فناوری یا تکنولوژی لیزر ویژگیهای فیزیکی پرتوی نور لیزر را شامل میشود. مثلا اگر لیزر الکساندرایت که از باقی انواع فناوریها شهرت بیشتری در بین ایرانیها دارد طول موج ۷۷۵ نانومتر دارد، پس دستگاه الکساندریت از این فناوری استفاده میکند. اما میزان اثربخشی استفاده از لیزر موهای زائد تنها به فناوری آن وابسته نیست. بلکه محدودیت تعداد شات یا شلیک لیزر، قطر پرتوی لیزری، وقفههای بین شات ها، سیستم خنک کننده و بسیاری از موارد دیگر همگی در نتیجه نهایی اثر لیزر موثر هستند و میتوانند تجربه استفاده از آن را رضایتبخش یا نامطلوب کند.
-برداشتن خال
درمان واریس
-جای بخیه سزارین
برداشتن تتو
لاغری
استفاده از این لیزر اولین بار در سال ۱۹۹۱ آغاز گردید مادهی اصلی این لیزر کریستال الکساندرایت و از پیشرفته ترین دستگاه های لیزر جامد با محدوده نور قرمز مرئی محسوب میشود. این لیزر دارای ویژگی های منحصر به فردی اعم از طول موج و انرژی قابل تنظیم برای از بین بردن هر نوع مو است. لیزر الکساندرایت دارای طول موج ۷۵۵ نانومتر است که در آن جذب بالای ملانین صورت میگیرد، بنابراین بخشهایی از بدن را همچون سینه و کمر که مساحت بیشتری دارند را میتوان با این لیزر درمان کرد. گرچه لیزر الکساندرایت مجهز به سیستم خنک کننده مخصوص برای جلوگیری از سوزش است ولی میزان درد استفاده از آن به طرز قابل توجهی بیشتر از دیگر لیزرها است. از سوی دیگر درمان با لیزر الکساندریت برای افراد با پوست برنزه و یا پوست تیره مناسب نیست.
لیزر Nd- YAG یا پالس بلند روش بیخطر و موثر در از بین بردن طولانی مدت موهای زائد برای افراد با پوست تیره است. در این نوع لیزرها طول موج نزدیک به مادون قرمز بطور عمیق به پوست نفوذ و سپس توسط رنگدانهی مو جذب میشوند یافتههای جدید نشان میدهد این نوع لیزر بر بافتهای اطراف تاثیری ندارد. از معایب لیزر ان دی یاگ این است که تاثیری بر موهای سفید یا روشن ندارد و تاثیر آن بر موهای نازک نیز کم است. درد این لیزر از دیگر لیزرها بیشتر است و خطر سوختگی، زخم، قرمزی، تغییر رنگ پوست و ورم وجود دارد
آی پی ال یعنی سیستمهای نور شدید پالسی که در اصل فلش لامپهای زنون هستند. این لامپها نور دارای طول موج متفاوت و غیر منسجم ایجاد میکنند که اثرات گوناگون بر ساختارهای مختلف پوست دارد. دستگاه E- LIGHT ترکیب دستگاه IPL و دستگاه RF یا رادیو فرکانسی است. دستگاه سولاری روش موثر برای برداشتن موهای زاید و جوان سازی پوست و روشن نمودن لکهای صورت و جای جوشهای صورت است. دستگاه سولاری با پالس نوری شدید برای حذف موهای صورت، پاها و پشت کاربرد دارد. دستگاه حذف موی آی پی ال سریع است ولی عوارض جانبی همچون قرمزی و تورم در محل درمان میتواند دیده شود.
افراد مناسب برای این لیزر افراد دارای پوست روشن و موی تیره می باشند، زیرا هدف سولاری پیگمان درون فولیکول مو است. از معایب این دستگاه به این است که روی موهای ضخیم و درشت موثر نیست در نتیجه برای برخی از نواحی بدن و انواع مو مناسب نیست. صرفاً مناسب پوست های روشن است و اثر آن نسبت به لیزر کمتر است و جزو وسائل تاریخ گذشته و کم طرفدار به شمار میآید
لیزرهای دایود رفع موهای زاید به طول پالس و انرژی قابل تنظیم کاربردهای وسیعی دارند. لیزرهای دایود با طول موج های ۸۰۰ یا ۸۱۰ نانومتر به صورت پالسی هستند. جذب طول موج های لیزرهای دایود در ملانین نسبت به لیزرهای الکساندرایت و یاقوت کمتر است ولی نسبت به سیستم نوری و ان دی یاگ بیشتر است. لیزرهای دایود عمق نفوذ بیشتری نسبت به الکساندرایت دارند و به خاطر پالس یکنواخت شان خطری ندارند. همانند سوپرانو آیس پلانتیوم خنک سازی سطحی را میسر میسازند. لیزرهای دایود قابلیت استفاده در پوست های تیره را نیز دارند و این دستگاه مناسب نژاد و پوست ایرانی است
صفحه لمسی (Operation Interface ): برای نمایش سیستم و عملکرد دسته های زیبایی استفاده می شود.
سوئیچ توقف اضطراری : برای خاموش و روشن کردن دستگاه در شرایط اظطراری می باشد.
کلید on/off : برای خاموش و روشن کردن دستگاه استفاده می شود.
نازل پر کردن آب : برای ریختن آب در دستگاه آز آن استفاده می کنند.
نازل هواگیری دستگاه : برای خالی کردن هوای اضافه داخل دستگاه استفاده می شود.
نازل تخلیه آب: برای تخلیه و آزادسازی آب از داخل دستگاه استفاده می شود.
· عدم روشن شدن صفحه نمایش دستگاه
· بروز خطاهای نرم افزاری در دستگاه در زمان استفاده از دستگاه
· روشن نشدن دستگاه
· نشتی آب
· خرابی سیستم خنک کننده دستگاه لیزر
· پایین نیامدن دمای دستگاه
· سوختن لامپ
· خرابی لیزر های دستگاه
بازسازی انواع تختهای و صندلی های مورد استفاده در سالن ها و کلینیک های زیبایی
باز سازی و نصب کولینگ دستگاههای لیزر
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.
“مهندس پزشک” جامعترین رسانه مهندسی پزشکی کشور با هدف در دسترس قرار دادن اطلاعات و آموزشها برای پویندگان و عاشقان مهندسی پزشکی تاسیس شده.
تمامی حقوق برای مهندس پزشک محفوظ است. طراحی و توسعه: استودیو پاراکس